Χανιά, Κρήτη 73100, Ελλάδα,
Ακτή Τομπάζη 15,

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Nίκος Σκαμνάκης στο Παλλάς στις 18 και 19 Απριλίου

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Nίκος Σκαμνάκης στο Παλλάς στις 18 και 19 Απριλίου

Ο τρεις φορές βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο executive chef του “Kiku”, Nίκος Σκαμνάκης, δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας στο Παλλάς στις 18 και 19 Απριλίου.Οι γαστρονομικές του δημιουργίες θα συνδυαστούν με επιλεγμένα κρασιά από
δύο σημαντικούς παραγωγούς της Κρήτης, το οινοποιείο Δουλουφάκη και το οινοποιείο Στραταριδάκη.

Ο Νίκος Σκαμνάκης είναι πλέον ένας από τους πιο ταλαντούχος και καταξιωμένους σεφ της γενιάς του με λαμπρή καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Τα πρώτα του βήματα ως σεφ τα εκανε στο Ciro’s Pomodoro στο Κολωνάκι και καλοκαίρι στο Cavo Tagoo στη Μύκονο,ενώ συνέχισε την ανοδική πορεία του στο χώρο της γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Τον γνωρίσαμε ως Head Chef στο εστιατόριο Matsuhisa Mykonos,στο Matsuhisa Saint Moritz και στο Matsuhisa Athens.Στο Matshuhisa Mykonos,διέπρεψε ως Chef,οδηγώντας το εστιατόριο σε ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο,το οποίο επιβράβευσαν τα FNL Best Restaurant Awards με ενα αστέρι το 2016 και δυο αστέρια το 2017 και 2018.Την ίδια χρονική περίοδο (2016,2017,2018) βραβεύτηκε με 3 χρυσούς σκούφους ενώ αργότερα απέσπασε στο Matsuhisa Badrutt’s Palace Saint Moritz την πολύ υψηλή βαθμολογία 16/20 από το Gault et Millau.

Μετά την εντυπωσιακή πορεία στο Matsuhisa, ο Νίκος Σκαμνάκης ηγείται πλέον της κουζίνας του γνωστού εστιατορίου Kiku στο Κολωνάκι.